Online jegyvásárlás


Előadás címe
A négyzet
Előadás időpontja:
2017-11-22 18:15
Jegyár:
1 600 Ft

Összesen: 0 Ft

Összesen: 0 Ft

A Cirko-Gejzír mozit egy független alapítvány működteti, amely húsz évvel ezelőtt alakult. Az évforduló tiszteletére új kezdeményezést indítunk. A függetlenséget szimbolizáló madár képére formáljuk új támogatói jegyünket, amelyet mindig egy meghatározott közösség tagjai használhatnak fel azoknak köszönhetően, akik megtehetik, hogy nem csak maguknak váltanak jegyet. Szeretnénk, ha a nálunk látható filmek elérhetőek lennének mindenki számára, aki érdeklődik irántuk, anyagi helyzettől függetlenül.

Az elérhető támogatói jegyeket minden hónapban más és más kedvezményezett csoport tudja igénybe venni. Ennek érdekében rendre felvesszük a kapcsolatot azokkal a szervezetekkel, intézményekkel, akik számára a lehetőséget (pl. hátrányos helyzetűekkel foglalkozó szervezetek, segítő szakmák képviselői, kisebbségekkel foglalkozó intézmények).

Szívesen vesszük, ha a közönség is javasol olyan közösségeket, csoportokat, akiknél jó kezekbe kerülnének a jegyek.

  • Kedvezményezettek:
  • Könyvtárosok
  • Pedagógusok
  • Középiskolások
  • Nyugdíjasklubok
  • Szociális munkások
  • Tűzoltók
  • Mentősök
  • Egészségügyi dolgozók

Összesen: 0 Ft


(műsorváltozás esetén felhívhatunk?)

A Tovább gombra lépve a Simple rendszerén keresztül, kártyával, regisztráció nélkül tudja bonyolítani a fizetést.

A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Cirko-Gejzír oldalán. A Cirko Film - Másképp Alapítvány a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Jegyárak:

Alapár: 1600 Ft

Kedvezményes nap: hétfő és kedd: 1100 Ft.
(kivéve: ünnepnapok és rendezvények, december 24. és 31.)

Bérletek (korlátlan számú film megtekintésével)
éves: 22.000 Ft
féléves: 14.000 Ft

Ajándékjegy a pénztárban és online (http://www.cirkofilm.hu/ajandekjegy/) is kapható, és bármely tetszőleges előadásunkra beváltható a vásárlástól számított 90 napig, egyszeri alkalommal.

Ára: 1600 Ft

Partneri kedvezmények
(más kedvezménnyel nem vonható össze):

Magyar Narancs - olvasókártya

Tilos Támogatói Kártya   

SOTE kedvezmény   

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. Az ettől eltérő eseteket a film leírásánál jelöljük.