Online jegyvásárlás


Előadás címe
A vendégek
Előadás időpontja:
2018-01-17 21:00
Jegyár:
1 600 Ft

Összesen: 0 Ft

Összesen: 0 Ft

A támogatói jegy vásárlásával azokat támogatod, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy moziba járjanak. Akkor válaszd ezt, ha másnak szeretnél mozijegyet venni.

Szeretnénk, ha a nálunk látható filmek elérhetőek lennének mindenki számára, aki érdeklődik irántuk, anyagi helyzettől függetlenül. 

Az elérhető támogatói jegyeket időszakonként más és más kedvezményezett csoport tudja igénybe venni, pl. hátrányos helyzetűekkel foglalkozó szervezetek, segítő szakmák képviselői, kisebbségekkel foglalkozó intézmények.

 

 

 

Összesen: 0 Ft


(műsorváltozás esetén felhívhatunk?)

A Tovább gombra lépve a Simple rendszerén keresztül, kártyával, regisztráció nélkül tudja bonyolítani a fizetést.

A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Cirko-Gejzír oldalán. A Cirko Film - Másképp Alapítvány a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Jegyárak:

Alapár: 1600 Ft

Kedvezményes nap: hétfő és kedd: 1100 Ft.
(kivéve: ünnepnapok és rendezvények, december 24. és 31.) 

Bérletek (korlátlan számú film megtekintésével)
éves: 22.000 Ft
féléves: 14.000 Ft

Partneri kedvezmények
(más kedvezménnyel nem vonható össze):

Magyar Narancs - olvasókártya

SOTE kedvezmény   

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. Az ettől eltérő eseteket a film leírásánál jelöljük.