Jegyinformáció

Online jegyvásárlás

Jegyeket (sem online, sem személyesen vásárolt) nem váltunk vissza és nincs lehetőség másik előadásra cserélni. Jegyet kizárólag elmaradt előadás esetén váltunk vissza. Vásárló a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésének l) pontjának értelmében elállási jogot a vásárlást követően nem gyakorolhat, tekintettel arra, hogy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatás egy meghatározott időpontra vagy idősávra szól.

A vetítésekre online fizetéssel (bankkártyával) is váltható jegy a SimplePay rendszerén keresztül. Erre a Műsor menüpontban a filmek vetítései mellett található linkre kattinva nyílik lehetőség. Minden vetítésre a kezdés előtti 45. percig lehetséges online jegyet venni, ezután már csak a mozi pénztárában. Azoknál az előadásoknál, ahol nem jelenik meg pirossal az "Online jegyvásárlás" felirat már nem váltható jegy.A moziban szabadon választott helyfoglalás működik, így az online jegyváltás esetén - ahogy a pénztárban is - csak a kívánt darabszámot kell megadni a vásárláskor. Az online jegy ára azonos a pénztárival. Az online vásárlásról a SimplePay visszaigazoló e-mailt küld. A mozi részéről külön nem érkezik visszaigazolás. A visszaigazolás tartalmáért felelősséget nem vállalunk. A visszaigazolást nem szükséges kinyomtatni. A jegyeket a pénztárban kell átvenni, név bemondásával. Kérjük, érkezzen az előadás kezdete előtt 15 perccel. Tranzakciónként legfeljebb 10 jegyet lehet online megváltani. 


Bankkártyás vásárlás

A helyszínen lehetőség van bankkártyával is fizetni. Külföldi bankkártyával való fi zetéskor a kártyabirtokosok saját pénznemükben is fizethetnek, árfolyamgaranciával és az árfolyamot a vásárlás pillanatában a POS terminál kijelzőjén láthatják.


Jegyfoglalás személyes átvétellel

jegy@cirkofilm.hu
+36-1-269-1915


Jegyárak:

Alapár: 1600 Ft

Kedvezményes nap: hétfő és kedd: 1100 Ft.
(kivéve: ünnepnapok és rendezvények, december 24. és 31.) 

Bérletek (korlátlan számú film megtekintésével)
éves: 22.000 Ft
féléves: 14.000 Ft

Partneri kedvezmények
(más kedvezménnyel nem vonható össze):

Magyar Narancs - olvasókártya

SOTE kedvezmény   

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. Az ettől eltérő eseteket a film leírásánál jelöljük.