">

Bérletvásárlás

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

A bérletek az első használattól számított 6 vagy 12 hónapig érvényesek, korlátlan számú vetítésre, 1 fő részére. A bérletek névre szólnak, nem átruházhatók, és első felhasználástól érvényesek. A féléves bérletet fél éven belül, az éves bérletet egy éven belül el kell kezdeni felhasználni, más esetben érvénytelenné válik. Online vásárlás esetén postán küldjük ki őket, és az első használatnál vezetjük rá az érvényesség idejét. Kérjük, pontosan add meg a postacímet! A bérleteket minden esetben postai ajánlott feladóvevénnyel adjuk fel. A kézbesítés sikerességéért felelősséget nem tudunk vállalni.

A bérlet személyesen is megvásárolható a mozi nyitvatartási idejében a pénztárban, készpénzzel vagy bankkártyával.

A bérlet önmagában nem biztosít helyet a kívánt előadásra, a jegyeket a pénztárban lehet megváltani. A jegy átvételénél a személyi igazolványt is kérhetjük.

Jegyfoglalás ajánlott a szokásos csatornákon (telefon:+3612691915; email: jegy@cirkofilm.hu) Kérjük, bérlettel is érkezz 20 perccel korábban!

A vásárlással elfogadod a felhasználási feltételeket.


Összesen: 0 Ft

Összesen: 0 Ft

Összesen: 0 Ft


A Tovább gombra lépve a Simple rendszerén keresztül, kártyával, regisztráció nélkül tudja bonyolítani a fizetést.

A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Cirko-Gejzír oldalán. A Cirko Film - Másképp Alapítvány a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Adatkezelési tájékoztató

Jegyárak:

Alapár: 1750 Ft

Kedvezményes nap hétfő és kedd: 1200 Ft. (kivéve: ünnepnapok és rendezvények, december 24. és 31.) 

Bérletek (korlátlan számú film megtekintésével) 

éves: 29.000 Ft

féléves: 19.000 Ft

Partneri kedvezmények   (más kedvezménnyel nem vonható össze):

Magyar Narancs - olvasókártya

 A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. Az ettől eltérő eseteket a film leírásánál jelöljük.

Online vásárlás esetén a mozi részéről nem érkezik mozijegy. A vásárlásról a SimplePay visszaigazoló e-mailt küld. A visszaigazolást nem szükséges kinyomtatni. A jegyeket a pénztárban kell átvenni, név bemondásával.