Bérletvásárlás

 

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

A bérletek az első használattól számított 6 vagy 12 hónapig érvényesek, korlátlan számú vetítésre, 1 fő részére. A bérletek névre szólnak, nem átruházhatók. A bérlet felmutatásakor annak jogosultságát igazoló személyi okmányt kérhetünk. A bérletek első felhasználástól érvényesek, és az első használatnál vezetjük rá az érvényesség idejét. 

Online vásárlás esetén átveheted a pénzárban vagy kérésedre postán küldjük ki Kérjük, pontosan add meg a postacímet! A bérleteket postázás esetén ajánlott feladóvevénnyel adjuk fel. A kézbesítés sikerességéért felelősséget nem tudunk vállalni.

A bérlet személyesen is megvásárolható a mozi nyitvatartási idejében a pénztárban, készpénzzel vagy bankkártyával.

A bérlet önmagában nem biztosít helyet a kívánt előadásra, a jegyeket a pénztárban lehet megváltani. A bérlet felmutatásakor annak jogosultságát igazoló személyi okmányt kérhetünk.

Jegyfoglalás ajánlott a szokásos csatornákon (telefon:+3612691915; email: jegy@cirkofilm.hu) Kérjük, bérlettel is érkezz 20 perccel korábban!

A Cirko-Gejzír moziban bizonyos előadásokról kép- és videófelvétel készülhet, amely felvételeken Te is feltűnhetsz. A mozi területére való belépéssel és a jegyvásárlással hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként filmfelvétel vagy fotó készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon.

A vásárlással elfogadod a felhasználási feltételeket, és az adatvédelmi irányelveket.


Összesen: 0 Ft

Összesen: 0 Ft

Összesen: 0 Ft

Részletek a Raepop oldalán

A Tovább gombra lépve a Simple rendszerén keresztül, kártyával, regisztráció nélkül tudja bonyolítani a fizetést.

A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Cirko-Gejzír oldalán. A Cirko Film - Másképp Alapítvány a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Adatkezelési tájékoztató

Jegyárak:

 

Alapár: 2950 Ft.

Kedvezményes nap hétfő és kedd: 2000 Ft. (kivéve: ünnepnapok és rendezvények, december 24. és 31.) 

30 év alatti nézőinknek 30 % kedvezményt adunk május 8-tól egész évben a normál jegy árából! 

Bérletek (korlátlan számú film megtekintésével) 

Éves:   45.000 Ft

Féléves: 35.000 Ft

Partneri kedvezmények   (más kedvezménnyel nem vonható össze):

Magyar Narancs - olvasókártya

 A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. Az ettől eltérő eseteket a film leírásánál jelöljük.

Az online vásárlásról a SimplePay visszaigazoló e-mailt küld.  E visszaigazolás tartalmáért felelősséget nem vállalunk. A visszaigazolást nem szükséges kinyomtatni. A jegyeket elküldjük a vásárlás során megadott e-mail címre, a levél tartalmazza az előadás részletes adatait és a jegyekhez tartozó, belépésre jogosító QR-kódokat.  A belépőjegyet nem szükséges kinyomtatni, telefonról is beolvasható; az fontos, hogy a QR-kód a kijelzőn jól látható legyen.

A Cirko-Gejzír moziban bizonyos előadásokról kép- és videófelvétel készülhet, amely felvételeken Te is feltűnhetsz. A mozi területére való belépéssel és/vagy jegyvásárlással hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként filmfelvétel vagy fotó készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon.

A mozi termeiben a videó-, és képfelvétel készítése szigorúan tilos.

A vásárlással elfogadod a felhasználási feltételeket, és az adatvédelmi irányelveket.