">

Bérletvásárlás

 

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

A bérletek az első használattól számított 6 vagy 12 hónapig érvényesek, korlátlan számú vetítésre, 1 fő részére. A bérletek névre szólnak, nem átruházhatók. A bérlet felmutatásakor annak jogosultságát igazoló személyi okmányt kérhetünk. A bérletek első felhasználástól érvényesek, és az első használatnál vezetjük rá az érvényesség idejét. 

Online vásárlás esetén átveheted a pénzárban vagy kérésedre postán küldjük ki Kérjük, pontosan add meg a postacímet! A bérleteket postázás esetén ajánlott feladóvevénnyel adjuk fel. A kézbesítés sikerességéért felelősséget nem tudunk vállalni.

Amíg a mozi a járványügyi rendelkezés miatt zárva tart, a már megkezdett bérletek érvényességét a zárva tartás idejével meghosszabbítjuk. Ez idő alatt az online vásárolt bérletek személyesen átvehetők a mozi irodájában. Ugyanitt bérletvásárlásra is van lehetőség. Ezzel kapcsolatban kérjük, hívd a 0612691915 telefonszámot, vagy írj a jegy(kukac)cirkofilm.hu e-mail címre.

A 2020. szeptember 30. és 2020. december 31. között vásárolt bérleteteket (éves és féléves) 2021. december 31-ig lehet megkezdeni.

A bérlet személyesen is megvásárolható a mozi nyitvatartási idejében a pénztárban, készpénzzel vagy bankkártyával.

A bérlet önmagában nem biztosít helyet a kívánt előadásra, a jegyeket a pénztárban lehet megváltani. A bérlet felmutatásakor annak jogosultságát igazoló személyi okmányt kérhetünk.

Jegyfoglalás ajánlott a szokásos csatornákon (telefon:+3612691915; email: jegy@cirkofilm.hu) Kérjük, bérlettel is érkezz 20 perccel korábban!

A vásárlással elfogadod a felhasználási feltételeket, és az adatvédelmi irányelveket.


Összesen: 0 Ft

Összesen: 0 Ft

Összesen: 0 Ft


A Tovább gombra lépve a Simple rendszerén keresztül, kártyával, regisztráció nélkül tudja bonyolítani a fizetést.

A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Cirko-Gejzír oldalán. A Cirko Film - Másképp Alapítvány a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Adatkezelési tájékoztató

Jegyárak:

Július 3-tól maszk és védettségi kártya nélkül is látogatható a mozi. 

Alapár: 1790 Ft.

Kedvezményes nap hétfő és kedd: 1350 Ft. (kivéve: ünnepnapok és rendezvények, december 24. és 31.) 

Bérletek (korlátlan számú film megtekintésével) 

éves: 29.000 Ft

féléves: 19.000 Ft

Partneri kedvezmények   (más kedvezménnyel nem vonható össze):

Magyar Narancs - olvasókártya

 A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. Az ettől eltérő eseteket a film leírásánál jelöljük.

Az online vásárlásról a SimplePay visszaigazoló e-mailt küld.  E visszaigazolás tartalmáért felelősséget nem vállalunk. A visszaigazolást nem szükséges kinyomtatni. A jegyeket elküldjük a vásárlás során megadott e-mail címre, a levél tartalmazza az előadás részletes adatait és a jegyekhez tartozó, belépésre jogosító QR-kódokat.  A belépőjegyet nem szükséges kinyomtatni, telefonról is beolvasható; az fontos, hogy a QR-kód a kijelzőn jól látható legyen.