">

Bérletvásárlás

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

A bérletek az első használattól számított 6 vagy 12 hónapig érvényesek, korlátlan számú vetítésre, 1 fő részére. A bérletek névre szólnak, nem átruházhatók. A bérlet felmutatásakor annak jogosultságát igazoló személyi okmányt kérhetünk. A bérletek első felhasználástól érvényesek. A féléves bérletet fél éven belül, az éves bérletet egy éven belül el kell kezdeni felhasználni, más esetben érvénytelenné válik. Online vásárlás esetén postán küldjük ki őket, és az első használatnál vezetjük rá az érvényesség idejét. Kérjük, pontosan add meg a postacímet! A bérleteket minden esetben postai ajánlott feladóvevénnyel adjuk fel. A kézbesítés sikerességéért felelősséget nem tudunk vállalni.

A bérlet személyesen is megvásárolható a mozi nyitvatartási idejében a pénztárban, készpénzzel vagy bankkártyával.

A bérlet önmagában nem biztosít helyet a kívánt előadásra, a jegyeket a pénztárban lehet megváltani. A bérlet felmutatásakor annak jogosultságát igazoló személyi okmányt kérhetünk.

Jegyfoglalás ajánlott a szokásos csatornákon (telefon:+3612691915; email: jegy@cirkofilm.hu) Kérjük, bérlettel is érkezz 20 perccel korábban!

A vásárlással elfogadod a felhasználási feltételeket.


Összesen: 0 Ft

Összesen: 0 Ft

Összesen: 0 Ft


A Tovább gombra lépve a Simple rendszerén keresztül, kártyával, regisztráció nélkül tudja bonyolítani a fizetést.

A fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Cirko-Gejzír oldalán. A Cirko Film - Másképp Alapítvány a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Adatkezelési tájékoztató

Jegyárak:

Alapár: 1750 Ft

Kedvezményes nap hétfő és kedd: 1200 Ft. (kivéve: ünnepnapok és rendezvények, december 24. és 31.) 

Bérletek (korlátlan számú film megtekintésével) 

éves: 29.000 Ft

féléves: 19.000 Ft

Partneri kedvezmények   (más kedvezménnyel nem vonható össze):

Magyar Narancs - olvasókártya

 A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. Az ettől eltérő eseteket a film leírásánál jelöljük.

Az online vásárlásról a SimplePay visszaigazoló e-mailt küld.  E visszaigazolás tartalmáért felelősséget nem vállalunk. A visszaigazolást nem szükséges kinyomtatni. A jegyeket elküldjük a vásárlás során megadott e-mail címre, a levél tartalmazza az előadás részletes adatait és a jegyekhez tartozó, belépésre jogosító QR-kódokat.  A belépőjegyet nem szükséges kinyomtatni, telefonról is beolvasható; az fontos, hogy a QR-kód a kijelzőn jól látható legyen.