Jegyinformáció

 

Online jegyvásárlás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy jegyet kizárólag elmaradt előadás esetén váltunk vissza. Semmilyen más okból sem online, sem személyesen vásárolt jegyet nem váltunk vissza és másik előadásra sem cserélünk. 

Vásárló a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésének l) pontjának értelmében elállási jogot a vásárlást követően nem gyakorolhat, tekintettel arra, hogy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatás egy meghatározott időpontra vagy idősávra szól.

A vetítésekre online fizetéssel (bankkártyával) is váltható jegy a SimplePay rendszerén keresztül. Erre a Műsor menüpontban a filmek vetítései mellett található linkre kattintva nyílik lehetőség. Az online megvásárolt jegyekről minden esetben elektronikus számlát küldünk e-mailben. Minden vetítésre a kezdés előtti 45. percig lehetséges online jegyet venni, ezután már csak a mozi pénztárában. Azoknál az előadásoknál, ahol nem jelenik meg pirossal az "Online jegyvásárlás" felirat már nem váltható jegy. 

 


Bankkártyás vásárlás

A helyszínen lehetőség van bankkártyával is fizetni. Külföldi bankkártyával való fizetéskor a kártyabirtokosok saját pénznemükben is fizethetnek, az árfolyamot a vásárlás pillanatában a POS terminál kijelzőjén láthatják.


Jegyfoglalás:

jegy@cirkofilm.hu
+36-1-269-1915  


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

A foglalt jegyeket az előadás kezdete előtt legkésőbb 20 perccel át kell venni.

A Cirko-Gejzír moziban bizonyos előadásokról kép- és videófelvétel készülhet, amely felvételeken Te is feltűnhetsz.

A mozi területére való belépéssel és/vagy a jegyvásárlással hozzájárulsz az alábbiakhoz: rólad a közönség részeként filmfelvétel vagy fotó készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon; a felvételeket a mozit üzemeltető Alapítvány kizárólagosan felhasználhatja, és harmadik fél számára átadhatja; a felvételek bemutatásával kapcsolattal semmilyen igényt nem támasztasz.

A vásárlással elfogadod a felhasználási feltételeket, és az adatvédelmi irányelveket. A moziban szabadon választott helyfoglalás működik, így az online jegyváltás esetén - ahogy a pénztárban is - csak a kívánt darabszámot kell megadni a vásárláskor. Az online jegy ára azonos a pénztárival. Az online vásárlásról a SimplePay visszaigazoló e-mailt küld. A visszaigazolás tartalmáért felelősséget nem vállalunk. A visszaigazolást nem szükséges kinyomtatni. A jegyeket elküldjük a vásárlás során megadott e-mail címre, a levél tartalmazza az előadás részletes adatait és a jegyekhez tartozó, belépésre jogosító QR-kódokat. A belépőjegyet nem szükséges kinyomtatni, telefonról is beolvasható; az fontos, hogy a QR-kód a kijelzőn jól látható legyen. A jegyet lehetőség van a pénztárban is átvenni, név bemondásával. Tranzakciónként legfeljebb 10 jegyet lehet online megváltani. Foglalt jegyek esetén kérjük, érkezzen az előadás kezdete előtt legalább 10 perccel.


Jegyárak:

 

Alapár: 1990 Ft.

Kedvezményes nap hétfő és kedd: 1350 Ft. (kivéve: ünnepnapok és rendezvények, december 24. és 31.) 

Bérletek (korlátlan számú film megtekintésével) 

Éves:   29.000 Ft

Féléves: 19.000 Ft

Partneri kedvezmények   (más kedvezménnyel nem vonható össze):

Magyar Narancs - olvasókártya

 A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. Az ettől eltérő eseteket a film leírásánál jelöljük.

Az online vásárlásról a SimplePay visszaigazoló e-mailt küld.  E visszaigazolás tartalmáért felelősséget nem vállalunk. A visszaigazolást nem szükséges kinyomtatni. A jegyeket elküldjük a vásárlás során megadott e-mail címre, a levél tartalmazza az előadás részletes adatait és a jegyekhez tartozó, belépésre jogosító QR-kódokat.  A belépőjegyet nem szükséges kinyomtatni, telefonról is beolvasható; az fontos, hogy a QR-kód a kijelzőn jól látható legyen.

A Cirko-Gejzír moziban bizonyos előadásokról kép- és videófelvétel készülhet, amely felvételeken Te is feltűnhetsz. A mozi területére való belépéssel és/vagy jegyvásárlással hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként filmfelvétel vagy fotó készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon.

A mozi termeiben a videó-, és képfelvétel készítése szigorúan tilos.

A vásárlással elfogadod a felhasználási feltételeket, és az adatvédelmi irányelveket.