Jegyinformáció

 

Online jegyvásárlás

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jegyet kizárólag elmaradt előadás esetén váltunk vissza. Semmilyen más okból sem online, sem személyesen vásárolt jegyet nem váltunk vissza és másik előadásra sem cserélünk. 

Vásárló a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésének l) pontjának értelmében elállási jogot a vásárlást követően nem gyakorolhat, tekintettel arra, hogy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatás egy meghatározott időpontra vagy idősávra szól.

 A vetítésekre online fizetéssel (bankkártyával) is váltható jegy a SimplePay rendszerén keresztül. Erre a Műsor menüpontban a filmek vetítései mellett található linkre kattintva nyílik lehetőség. Minden vetítésre a kezdés előtti 45. percig lehetséges online jegyet venni, ezután már csak a mozi pénztárában. Azoknál az előadásoknál, ahol nem jelenik meg pirossal az "Online jegyvásárlás" felirat már nem váltható jegy.A moziban szabadon választott helyfoglalás működik, így az online jegyváltás esetén - ahogy a pénztárban is - csak a kívánt darabszámot kell megadni a vásárláskor. Az online jegy ára azonos a pénztárival. Az online vásárlásról a SimplePay visszaigazoló e-mailt küld. A mozi részéről külön nem érkezik visszaigazolás. A visszaigazolás tartalmáért felelősséget nem vállalunk. A visszaigazolást nem szükséges kinyomtatni. A jegyeket a pénztárban kell átvenni, név bemondásával. Kérjük, érkezzen az előadás kezdete előtt  legalább 30 perccel. Tranzakciónként legfeljebb 10 jegyet lehet online megváltani. 


Bankkártyás vásárlás

A helyszínen lehetőség van bankkártyával is fizetni. Külföldi bankkártyával való fizetéskor a kártyabirtokosok saját pénznemükben is fizethetnek, az árfolyamot a vásárlás pillanatában a POS terminál kijelzőjén láthatják.


Jegyfoglalás:

jegy@cirkofilm.hu
+36-1-269-1915 

A mozi nyitva tartási idejében.

A foglalt jeygeket az előadás kezdete előtt legkésőbb félórával át kell venni.

 


Jegyárak:

Alapár: 1690 Ft

Kedvezményes nap: hétfő és kedd: 1100 Ft.
(kivéve: ünnepnapok és rendezvények, december 24. és 31.) 

Bérletek (korlátlan számú film megtekintésével)
éves: 22.000 Ft
féléves: 14.000 Ft

Partneri kedvezmények
(más kedvezménnyel nem vonható össze):

Magyar Narancs - olvasókártya

SOTE kedvezmény   

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük. Az ettől eltérő eseteket a film leírásánál jelöljük.